ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβαση

καταβαση

0
χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0 ΧΛΜ
αποσταση
0 μετρα
υψομετρο
0 μετρα
αναβαση
0 μετρα
καταβαση

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

02/07/2023

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΜΕΤΡΙΑ

INFO

συνοψη

Η διαδρομή σχεδιάστηκε για βόλτα του ADVRIDE.GR τον Μάιο του 2023. Είναι κατάλληλη για μικρά και μεγάλα on off και έχει κάποια μέτριας δυσκολίας, μη επικίνδυνα, σημεία τα οποία έχουν και εναλλακτικές παράκαμψης. Περνάει μέσα απο λατομεία, δάση, φαράγγια και φανταστικές παραλίες. 230 χλμ από τα οποία τα 150 χλμ χώμα. Αυτονομία που θα χρειαστείτε είναι της τάξεως των 100 χλμ. Ειναι μια πολύ χορταστική διαδρομή με εναλλαγές στα τοπία και τερέν. 6 ώρες καθαρή οδήγηση, υπολογίστε τον χρόνο σας.

MUST see

Φαράγγι Χάβου
Παραλία Βύθουρη
Παραλία Μύλοι
Ορυχεία Λευκόλιθου με τις ομώνυμες λίμνες

Share

tips

Όταν μπείτε στο ποτάμι μετά τα ορυχεία Λευκόλιθου μόλις περάσετε το 1ο νερό κοιτάζετε αριστερά στα 50 μέτρα για να βγείτε στον δρόμο. Το ίχνος είναι σωστό απλά μέσα στο ποτάμι δεν έχεις το νου σου στο ίχνος και μπορεί να χάσεις την έξοδο. Προσοχή στις αντιπυρικές στο στίγμα, δεν τις πας όλες ευθεία. Επίσης στο ίχνος έχει κάποια σημεία που κατεβαίνεις σε σημεία ενδιαφέροντος και γυρνάς από τον ίδιο δρόμο (δεν είναι λάθος το ίχνος, το ακολουθείτε πιστά παντού).

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Βενζινάδικα Χαλκίδα, Προκόπι, Πήλι, Κάτω Στενή.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Νέα Αρτάκη
Ελεύθερο Camping | Παραλίες Αιγαίου

ΦΑΓΗΤΟ

Βλαχιά ”Το μπαλκόνι του Αιγαίου”

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι