NOTIA ATTIKH TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβαση

καταβαση

0
χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0 ΧΛΜ
αποσταση
0 μετρα
υψομετρο
0 μετρα
αναβαση
0 μετρα
καταβαση

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

05/12/2021

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΜΕΤΡΙΑ

INFO

συνοψη

Μια απολαυστική διαδρομή στη Νότια Αττική, με πολλές εναλλαγές εδάφους και τοπίων. Σχεδιασμένη για όλες τις μοτοσυκλέτες και αναβάτες.

MUST see

Θέα λεκανοπεδίου Αττικής
Ναός Ποσειδώνα
Λαύριο Θορικό Αρχαίο Θέατρο

Share

tips

Η διαδρομή σε περίοδο ξηρασίας είναι βατή για όλες τις μοτοσυκλέτες. Εάν τις προηγούμενες ημέρες έχει βρέξει όμως θα υπάρχουν αρκετά σημεία με βούρκους και λάσπες όπου βαριές κυρίως μηχανές θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.
Άλλο ένα δύσκολο σημείο για της βαριές μοτοσυκλέτες είναι η ανάβαση στον Υμηττό. Εάν κάποιος αναβάτης δεν νιώθει άνετα με ανηφορικό και σαθρό έδαφος, μπορεί να παρακάμψει την έναρξη και να “πιάσει” την διαδρομή από το Νεκροταφείο Φιλοπάππου.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Αθήνα | 

ΦΑΓΗΤΟ

Άγιος Κωνσταντίνος |

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι