ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

προταση διαδρομησ

ΝΕΔΑ TRAIL RIDE

Μία όμορφη διαδρομή μέσα από καταπράσινα δάση και τελικό προορισμό τους καταρράκτες της Νέδας.

Read More »

ΜΑΙΝΑΛΟ – ΧΕΛΜΟΣ TRAIL RIDE

Κυκλική διαδρομή 300 km εύκολη γενικά μόνο σε ελάχιστα σημεία μέτριας δυσκολίας , με 30% άσφαλτο σε όμορφους επαρχιακούς δρόμους 60% εύκολοι χωματόδρομοι και ενα 10% λίγο ζόρικοι χωματόδρομοι.

Read More »

ΜΑΙΝΑΛΟ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από τη Μεγαλόπολη και διασχιζοντας πυκνά δάση και την καρδια του ορεινού όγκου του Μαινάλου τερματιζουμε στο Λεβίδι.

Read More »

ΠΑΡΝΩΝΑΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το παραθαλάσσιο Ξηροπήγαδο και ανεβαίνοντας την ιστορική ανάβαση του Αχλαδόκαμπου, μπαίνουμε στον Πάρνωνα απο τη βορινή πλευρά του και διασχίζοντας δάση και οροπέδια καταλήγουμε στη Μεγαλόπολη.

Read More »

ΟΡΕΙΝΗ ΑΧΑΙΑ TRAIL RIDE

Μια κυκλική διαδρομή από το Φαράγγι του Βουραϊκού και τη ράχη των Καραφλών Καλαβρύτων μέχρι τα πυκνά δάση του Χελμού και της Κάνισκας.

Read More »

ΑΤΤΙΚΗ – ΛΑΔΩΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δημήτρη Χελιώτη και την Worksbike. Η διαδρομή ξεκινά από το όρος Πατέρα και, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα πευκοδάση της Δυτικής Αττικής, οδηγούμαστε στο αμέσως επόμενο βουνό και τα πρώτα έλατα.

Read More »

ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το Κιάτο και διασχίζοντας σχεδόν όλους τους ορεινούς όγκους της βόρειας Πελοποννήσου, κατηφορίζουμε μέσα από το φαράγγι του Βουραικού μέχρι την πανέμορφη παραλία Τραπέζης.

Read More »

ΖΗΡΕΙΑ – ΧΕΛΜΟΣ TRAIL RIDE

Η βασική διαδρομή ξεκινά από την Κυλλήνη, που βρίσκεται στους πρόποδες της Ζήρειας, και χαρακτηρίζεται από τον ανηφορικό και κακοτράχαλο δρόμο, κυρίως στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Ζήρειας. Όμως, η προσέγγιση στη λίμνη Δασίου αποκαλύπτει ένα διαφορετικό τοπίο γεμάτο με μαγευτικά οροπέδια και ελατοδάση.

Read More »