ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

προταση διαδρομησ

ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από την Αταλάντη και διασχίζοντας τις χαμηλές βουνοκορφές των ορεινών της περιοχής καταλήγουμε στο Όρος Καλλίδρομο, που αν και μικρό είναι ένα φανταστικό μέρος απείρου φυσικού κάλους και ποικιλομορφίας terrain.
Η διαδρομή τελειώνει με μια δύσκολη κατάβαση απο το καταφύγιο Καλλίδρομου έως και το Ελευθεροχώρι.

Read More »

ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ TRAIL RIDE

On-Off διαδρόμη με τη πρώτη χωμάτινη έξοδο από Μετόχι Αετού με κατεύθυνση προς στη κορυφογραμμή με τα αιολικά πάρκα και ωραίες θέες.

Read More »

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή είναι κατάλληλη για μικρά και μεγάλα on off και έχει κάποια μέτριας δυσκολίας, μη επικίνδυνα, σημεία τα οποία έχουν και εναλλακτικές παράκαμψης. Περνάει μέσα απο λατομεία, δάση, φαράγγια και φανταστικές παραλίες. 230 χλμ από τα οποία τα 150 χλμ χώμα. Αυτονομία που θα χρειαστείτε είναι της τάξεως των 100 χλμ. Ειναι μια πολύ χορταστική διαδρομή με εναλλαγές στα τοπία και τερέν.

Read More »

ΚΑΝΤΗΛΙ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το χωριό Νεροτρίβια και διασχίζει το Όρος Καντήλι μέχρι και το χωριό Κεχριές.

Read More »

ΟΞΙΑ – ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ TRAIL RIDE

Ξεκινώντας από την Παύλιανη, η διαδρομή ξεκινάει και διασχίζει το Δυτικό κομμάτι της Οίτης με προορισμό την Οξιά και τα Βαρδούσια.

Read More »

ROADTRIP | 2020

Η διαδρομή ξεκίνησε από την πόλη κατοικίας μας, την Αθήνα. Αφού έγιναν οι τελευταίοι απαραίτητοι έλεγχοι σε αποσκευές και στη γενικότερη μηχανολογική κατάσταση των μηχανών, έφτασε ένα από τα καλύτερα σημεία του ταξιδιού, που είναι η μάζωξη πριν το ξεκίνημα. Είναι απόγευμα και έχουμε μπροστά μας 250 χιλιόμετρα ασφάλτου μέχρι το πρώτο σημείο διανυκτέρευσης, λίγο έξω από το Νεοχωράκι Τυμφρηστού.

Read More »

ΑΓΡΑΦΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το χωριό Δάφνη και μέσα από μία μαγευτική διάσχιση της οροσειράς των Αγράφων καταλήγουμε στα πρώτα χωριά της Αργιθέας και το γνωστό Πετρίλο.

Read More »

ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει απο το χωριό Ρόσκα και σε μία από τις πιο απότομες αναβάσεις φτάνουμε στο διάσελο της Καλιακούδας και σε ένα από τα ομορφότερα ορείνα σημεία στην Ελλάδα. Η κατάβαση θα μας οδηγήσει στο Μεγάλο Χωριό με μόνιμη θέα τη κορυφή του Βελουχίου.

Read More »

ΚΟΚΚΑΛΙΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει έξω από το χωριό του Αγίου Νικολάου και σε μία μαγευτική διαδρομή στα αλπικά λιβάδια στην κορυφογραμμή της Οξυάς (Κοκκάλια – Σαράνταινα) καταλήγουμε στο χωριό Στάβλοι.

Read More »

ΒΑΛΤΟΝΕΡΙΑ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει μέτα τη Πτελέα και το χωρίο Νεοχωράκι όπου αφήνουμε τον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου και διασχίζουμε κάθετα τον Σπερχείο ποταμό και τα Βαλτονέρια Τυμφρήστου μεχρι και το χωρίο Άγιος Νικόλαος.

Read More »

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΓΚΙΩΝΑ – ΟΙΤΗ TRAIL RIDE

Το Adventure Trail Ride ξεκινά από τα Καλύβια Λιβαδίου και σε υψόμετρο 1200μ, όπου και επιβάλλεται ο ανεφοδιασμός καυσίμων, καθώς δε συναντάμε άλλο πρατήριο καυσίμων εντός πορείας.

Read More »

ΒΟΙΩΤΙΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή εκκινεί λίγο πριν τα Οινόη και έχει ως κατεύθυνση το όρος Κιθαιρώνας με τελική κατάληξη το οροπέδιο της Αρβανίτσας και το καταφύγιο του Ελικώνα. Η πρώτη επαφή με το χώμα γίνεται μέσα από τον δασικό δρόμο που χαρακτηρίζεται από το πευκόδασος στους πρόποδες του Κιθαιρώνα και είναι ιδιαίτερα τραχύς και με αρκετή πέτρα. Ωστόσο, όσο προσεγγίζουμε τον Κιθαιρώνα, το έδαφος γίνεται πιο βατό. Αυτή η διαδρομή συνοδεύτηκε από τη μαγευτική θεά του Βοιωτικού Κάμπου και του Κορινθιακού Κόλπου.

Read More »

ΓΚΙΩΝΑ – ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από την Ιτέα και διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρο τον ορεινό όγκο της Γκιώνας , κατηφορίζουμε στους καταπράσινους πρόποδες της Οίτης και αφού διανυκτερεύσουμε στο Ορειβατικό Καταφύγιο , διασχίζουμε τα Βαρδούσια σε μία ανεπανάληπτης ομορφίας κατάβαση.

Read More »

ΔΙΡΦΥ – ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ TRAIL RIDE

Η διαδρομη ξεκιναει απο την Ερετρια και διασχιζοντας το Ξεροβουνι κατηφοριζουμε το φαραγγι μεχρι την παραλια της Χιλιαδους. Η διαδρομη θα συνεχιζεται με την αναβαση στο διασελο της Διρφυς και το κατεβασμα μεχρι τη Στενη Ευβοιας.

Read More »

ROADTRIP | 2019

Η επιθυμία για το roadtrip 2019 ήταν να γίνει πιο challenging και για αυτό συναποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, περίοδος που τα χιόνια στα ελληνικά βουνά δεν έχουν προλάβει να λιώσουν. Αυτό σήμαινε πως η διάσχιση αρκετών από τους ορεινούς δρόμους, θα αποτελούσε πραγματικό άθλο.

Read More »