ΝΕΔΑ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβαση

καταβαση

0
χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0 ΧΛΜ
αποσταση
0 μετρα
υψομετρο
0 μετρα
αναβαση
0 μετρα
καταβαση

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

19/06/2022

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΕΥΚΟΛΗ

INFO

συνοψη

Μία όμορφη και εύκολη διαδρομή, με πολύ πράσινο και πανοραμική θέα από αρκετά σημεία.
Κατάλληλη και για μεγάλες ON-OFF μοτοσυκλέτες και οδηγούς με μικρή εμπειρία στην χωμάτινη οδήγηση .
Ξεκινώντας από τη Μεγαλόπολη  η διασκέδαση ξεκινάει άμεσα στα πρώτα 6 χιλιόμετρα  με όμορφους χωματόδρομους μέσα στο δάσος , διάσχιση του όρους Τετράζιο και με πολλές παρακάμψεις , εάν έχεις χρόνο και διάθεση για εξερεύνηση στις γύρω πετρογέφυρες , πηγές , εξωκλήσια κλπ.
Φτάνοντας στους καταρράκτες Νέδα, αφήνουμε τις μηχανές σε ένα πλάτωμα σχετικά ασφαλές και παίρνουμε το μονοπάτι των 800 μέτρων για τους καταρράκτες . Στην αρχή του μονοπατιού υπάρχει καντίνα για νερό κλπ. Οι καταρράκτες είναι δυο.  Πρώτα συναντάμε τον μικρό, με το ξύλινο γεφυράκι και μετά από 50 μέτρα τον μεγαλύτερο.

MUST see

Καταρράκτες Νέδα

Share

tips

Όποιος ακολουθήσει το μονοπάτι για τους καταρράκτες, καλό θα είναι να ασφαλίσει της μηχανή και τα πράγματά του, μιας και θα λείπει αρκετή ώρα. 
Από αναφορές των ντόπιων πάντως δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά κλοπών.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Μεγαλόπολη

ΔΙΑΜΟΝΗ

Μεγαλόπολη

ΦΑΓΗΤΟ

Πλατανιά
Το χωριό πριν τους καταρράκτες

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι