ΑΤΤΙΚΗ

προταση διαδρομησ

ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ TRAIL RIDE

Μια ανοιξιάτικη διαδρομή απείρου κάλους στα οροπέδια των Δερβενοχωρίων .
Η διαδρομή ξεκινάει από τον Αυλώνα και διασχίζει όλο το βορινό κομμάτι του οροπεδίου των Σκούρτων σε μια καταπράσινη off road διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις και διάφορα terrain.

Read More »

NOTIA ATTIKH TRAIL RIDE

Μια απολαυστική διαδρομή στη Νότια Αττική, με πολλές εναλλαγές εδάφους και τοπίων. Σχεδιασμένη για όλες τις μοτοσυκλέτες και αναβάτες.

Read More »

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από τον Ασπρόπυργο και διασχίζοντας το Όρος Πατέρας και τα Γεράνεια Όρη φτάνουμε στις όχθες του Κορινθιακού και το Αλεποχώρι.

Read More »

ΑΤΤΙΚΗ – ΛΑΔΩΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δημήτρη Χελιώτη και την Worksbike. Η διαδρομή ξεκινά από το όρος Πατέρα και, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα πευκοδάση της Δυτικής Αττικής, οδηγούμαστε στο αμέσως επόμενο βουνό και τα πρώτα έλατα.

Read More »

ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει απο τη Μεταμόρφωση Αττικής όπου παράλληλα με το “κρυφό” ποτάμι της, ανηφορίζουμε στους πρόποδες της Πάρνηθας και διαγράφουμε μία κυκλική διαδρομή από τον Άγιο Μερκούριο μέχρι και τη Φυλή.

Read More »

ΠΑΤΕΡΑΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινά από τον χωματόδρομο παράλληλα του κεντρικού αγωγού στο ύψος του Ασπρόπυργου και μέχρι το εργοστάσιο της TITAN, όπου ο δρόμος είναι ιδανικός για ζέσταμα, αφού είναι καλά πατημένος, φαρδύς και με ανοιχτές φουρκέτες.

Read More »

ΑΤΤΙΚΗ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το ποτάμι της Μεταμόρφωσης και διασχίζοντας τους ορεινούς όγκους Πάρνηθα, Πατέρας και Γεράνεια, καταλήγουμε στο Λούτρακι και τον ισθμό της Κορίνθου.

Read More »