ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΓΚΟΥΡΑ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβασης

καταβαση

χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
αποσταση
0 ΧΛΜ
υψομετρο
0 μετρα
αναβασης
0 μετρα
καταβαση
0 μετρα

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

27/04/2024

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΕΥΚΟΛΗ

INFO

συνοψη

Μπορούμε να φτάσουμε στο Ζευγολατιό από την παλιά ή από τη νέα Εθνική , Εκεί ξεκινάει στενή άσφαλτος που δίνει τη θέση της σε γρήγορο καθαρό φλατ χωμάτινο και ύστερα δασικός ως το Κλιμέντι για καφέ . Συνέχεια με λίγη άσφαλτο πάλι για να πάρουμε τον δασικό μέχρι τα άνω Τρίκαλα Κορινθίας . Ανεβαίνουμε πάλι λίγο άσφαλτο προς το χιονοδρομικό και μπαίνουμε στον χωματόδρομο για τη λίμνη Δασίου . Εκεί μπορούμε να παίξουμε στα γύρω μονοπάτια ή να αράξουμε για ξεκούραση . Ακολουθεί ένας υπέροχος δασικός ως τη Γκούρα και τις ταβέρνες της . Επιστροφή από άσφαλτο με πολλές στροφές για παιχνίδι ή ότι θέλει ο καθένας .

MUST see

Τρίκαλα Κορινθίας
Δάσος Γκράβας Κλιμεντίου
Λίμνη Δασίου

Share

tips

Η διαδρομή είναι καλύτερα να γίνει άνοιξη ή καλοκαίρι για να μη συναντήσετε πάγο όσο ανεβαίνουμε υψόμετρο . Ειδικά στη Λίμνη Δασίου

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Πριν το Κλιμέντι  50μ παράκαμψη απ’το gpx

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΦΑΓΗΤΟ

Ταβέρνες Γκούρας
Τρίκαλα Κορινθίας

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι