ΜΑΙΝΑΛΟ – ΧΕΛΜΟΣ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβαση

καταβαση

0
χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0 ΧΛΜ
αποσταση
0 μετρα
υψομετρο
0 μετρα
αναβαση
0 μετρα
καταβαση

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

29/05/2022

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΜΕΤΡΙΑ

INFO

συνοψη

 Κυκλική διαδρομή 300 km εύκολη γενικά μόνο σε ελάχιστα σημεία μέτριας δυσκολίας , με 30% άσφαλτο σε όμορφους επαρχιακούς δρόμους 60% εύκολοι χωματόδρομοι και ενα 10% λίγο ζόρικοι χωματόδρομοι. Από Τρίπολη μέσα από το Μαίναλον φτάνουμε Λεβίδι συνεχίζουμε για Στυμφαλία μετά από Ολίγυρτο πάμε λίμνη Φενεού , κατόπιν από εύκολους χωματόδρομους βγαίνουμε Ζαρούχλα για καφέ. Κατόπιν ανηφορίζουμε για λίμνη Τσιβλού και από εκεί βγαίνουμε στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων , κατηφορίζουμε για σπήλαια Λιμνών και καταλήγουμε στο Πλανητέρο για φαγητό. Επιστροφή από πηγές Λάδωνα , Νυμφασία Βυτίνα και τέλος μέσα από το Μαίναλον (εδώ θέλει λίγη προσοχή με βαριές μηχανές ) βγαίνουμε Αλωνίσταινα , Πιάνα και Τρίπολη.

MUST see

Λίμνη Φενεού
Λίμνη Τσιβλού
Πλανητέρο
Βυτίνα

Share

tips

Τήν διαδρομή μπορούν να την κάνουν και βαριές μηχανές με μικρή εμπειρία στο χώμα με λίγη προσοχή λίγο πρίν το χιονοδρομικό Καλαβρύτων και στο Μαίναλον.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Λεβίδι
Μεσινό (Φενεός)
Κλειτορία
Βυτίνα

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τρίπολη |

ΦΑΓΗΤΟ

Λεβιδι |
Ζαρουχλα |
Πλανητερο |
Νυμφασία |
Αλωνίσταινα |

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι