ΒΑΛΙΑ ΚΙΡΝΑ – ΦΟΥΡΚΑ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβασης

καταβαση

0
χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0 ΧΛΜ
αποσταση
0 μετρα
υψομετρο
0 μετρα
αναβασης
0 μετρα
καταβαση

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

16/08/2020

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

δυσκολη

INFO

συνοψη

Μία διαδρομή απείρου κάλους που ξεκινάει απο το χωρίο Βοβούσα και διασχίζοντας την κατάφυτη κοιλάδα της Βάλια Κίρνα, φτάνουμε στους πρόποδες του Σμόλικα και ίσως στο ψηλότερα χτισμένο χωριό της Ελλάδος, τη Σαμαρίνα. Η διαδρομή συνεχίζει μέσω από τα οροπέδια και υψίπεδα της Φούρκας μέχρι και τον Σαραντάπορο Ποταμο.

MUST see

Γεφύρι Βοβούσας
Αώος ποταμός
Παλαιομονάστηρο Περιβολίου
Σαμαρίνα
Θέα απο μνημείο Φούρκας

Share

tips

Η διαδρομή είναι δύσκολη και απευθύνεται σε αναβάτες με σχετική εμπειρία επειδή θα συναντήσουμε βαθεία νεροφαγώματα, κακοτράχαλα σημεία και αρκέτους πεσμένους δρόμους απο τις νεροποντές του χειμώνα. Τέτοια σημεία συνήθως εντοπίζονται στη κοιλάδα του Παλαιομονάστηρου και στο πέρασμα απο Φούρκα.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Βοβούσα | Καταφύγιο ” Βάλια Κάλτα” 

ΦΑΓΗΤΟ

Βοβούσα | Καταφύγιο ” Βάλια Κάλτα” 

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι