ΠΙΝΔΟΣ TRAIL RIDE

αποσταση

υψομετρο

Αναβασης

καταβαση

χιλιομετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
μετρα
0
αποσταση
0 ΧΛΜ
υψομετρο
0 μετρα
αναβασης
0 μετρα
καταβαση
0 μετρα

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ

26/08/2023

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΔΥΣΚΟΛΗ

INFO

συνοψη

Μία χωμάτινη διαδρομή από το Μέτσοβο μέχρι και την Αετομηλίτσα Γράμμου.
Η χωμάτινη διαδρομή διασχίζει όλες τις κοιλάδες του Εθνικού Δρυμού και παρότι συναντήσαμε αρκετά σημεία που φάνταζαν αδιαπέραστα, με υπομονή και όρεξη για περιπέτεια, τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε ακάθεκτοι . Στη διαδρομή συναντήσαμε ακόμα και πυρκαγιά στη καρδιά του δάσους και στους πρόποδες του Σμόλικα , πράγμα που μας έκανε να αναλογιστούμε και να γίνουμε ακόμα πιο προσεκτικοί διασχίζοντας τέτοιες περιοχές. 
Καταλήγοντας στην Αετομηλιτσά Γράμμου , από διαφορετική διαδρομή αυτή τη φορα μιας και ενα σοβαρο ατυχημα σε εναν συντροφο δεν μας επετρεψε να παρουμε το δυσκολο κομματι, τρεξαμε κατευθειαν για φαγητο, ξεκουραση και να αναπολήσουμε τα πυκνα δαση , τις Βουνοκορφες και τα ποταμια που διασχισαμε και ανταμωσαμε μεχρι να φτασουμε στον προορισμο μας.  

MUST see

Λίμνη Αωού
Αρκουδόρεμα
… κάθε μέτρο διαδρομής μέσα στις κοιλάδες

Share

tips

Η διαδρομή γενικά είναι μέτριας δυσκολίας αλλά υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν αρκετά πεσμένα δέντρα στα μονοπάτια όπου ανεβάζουν την δυσκολία κατακόρυφα.
Από την Φούρκα μέχρι και την άσφαλτο προσοχή παράλληλα με το ποτάμι εάν έχει βρέξει.
Συνίσταται το χωμάτινο ελαστικό εαν εχει βρεξει .
Προσοχή με τις αυτονομίες σας διότι δεν υπάρχουν βενζινάδικα.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Μέτσοβο
Κόνιτσα

ΔΙΑΜΟΝΗ

Μέτσοβο | Ελεύθερο Camping
Αετομηλίτσα | Καταφύγιο

ΦΑΓΗΤΟ

Αετομηλίτσα | Καταφύγιο

IN ACTION

Η χρήση του greektrail.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την άνευ όρων συμφωνία του με τους όρους χρήσης που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το Greek Trail διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Το greektrail.gr δεν ενθαρρύνει, καθοδηγεί ή συμβουλεύει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι αποκλειστική και προσωπική ευθύνη του επισκέπτη.

πριν το ταξιδι