ΛΙΜΝΕΣ

ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΚΥΚΛΙΚΟ TRAIL RIDE

Κυκλική διαδρομή μήκους 170 km με αφετηρία την Τρίπολη. Η διαδρομή είναι κατά 90% βατοί χωματόδρομοι κατάλληλη και για μεγάλα adveture bikes .

Read More »

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή προσφέρει χαλαρή βολτούλα με σημείο έναρξης τη Κλειτορία μέχρι την Off-Road ανάβαση του Βάλτου διασχίζοντας τον Αγιο Βλάση και το Πλανητέρο.
Είναι λίγο πετρώδης η ανάβαση αλλά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αρκετά ευχάριστη και η κατάβαση που σε βγάζει ακριβώ στη λίμνη.

Read More »

ΜΑΙΝΑΛΟ – ΧΕΛΜΟΣ TRAIL RIDE

Κυκλική διαδρομή 300 km εύκολη γενικά μόνο σε ελάχιστα σημεία μέτριας δυσκολίας , με 30% άσφαλτο σε όμορφους επαρχιακούς δρόμους 60% εύκολοι χωματόδρομοι και ενα 10% λίγο ζόρικοι χωματόδρομοι.

Read More »

ΟΡΕΙΝΗ ΑΧΑΙΑ TRAIL RIDE

Μια κυκλική διαδρομή από το Φαράγγι του Βουραϊκού και τη ράχη των Καραφλών Καλαβρύτων μέχρι τα πυκνά δάση του Χελμού και της Κάνισκας.

Read More »

ΑΤΤΙΚΗ – ΛΑΔΩΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δημήτρη Χελιώτη και την Worksbike. Η διαδρομή ξεκινά από το όρος Πατέρα και, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα πευκοδάση της Δυτικής Αττικής, οδηγούμαστε στο αμέσως επόμενο βουνό και τα πρώτα έλατα.

Read More »

ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από το Κιάτο και διασχίζοντας σχεδόν όλους τους ορεινούς όγκους της βόρειας Πελοποννήσου, κατηφορίζουμε μέσα από το φαράγγι του Βουραικού μέχρι την πανέμορφη παραλία Τραπέζης.

Read More »

ΖΗΡΕΙΑ – ΧΕΛΜΟΣ TRAIL RIDE

Η βασική διαδρομή ξεκινά από την Κυλλήνη, που βρίσκεται στους πρόποδες της Ζήρειας, και χαρακτηρίζεται από τον ανηφορικό και κακοτράχαλο δρόμο, κυρίως στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Ζήρειας. Όμως, η προσέγγιση στη λίμνη Δασίου αποκαλύπτει ένα διαφορετικό τοπίο γεμάτο με μαγευτικά οροπέδια και ελατοδάση.

Read More »

ΓΚΙΩΝΑ – ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ TRAIL RIDE

Η διαδρομή ξεκινάει από την Ιτέα και διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρο τον ορεινό όγκο της Γκιώνας , κατηφορίζουμε στους καταπράσινους πρόποδες της Οίτης και αφού διανυκτερεύσουμε στο Ορειβατικό Καταφύγιο , διασχίζουμε τα Βαρδούσια σε μία ανεπανάληπτης ομορφίας κατάβαση.

Read More »

ROADTRIP | 2019

Η επιθυμία για το roadtrip 2019 ήταν να γίνει πιο challenging και για αυτό συναποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, περίοδος που τα χιόνια στα ελληνικά βουνά δεν έχουν προλάβει να λιώσουν. Αυτό σήμαινε πως η διάσχιση αρκετών από τους ορεινούς δρόμους, θα αποτελούσε πραγματικό άθλο.

Read More »