ΘΕΣΣΑΛΙΑ

προταση διαδρομησ

ΟΣΣΑ – ΟΛΥΜΠΟΣ TRAIL RIDE

Η διαδρομή μας ξεκινάει από την Αγιά Λάρισας όπου υπάρχει άνετος χώρος κατασκήνωσης καθώς και αρκετά μαγαζιά για προμήθειες και καύσιμα.

Read More »

ROADTRIP | 2020

Η διαδρομή ξεκίνησε από την πόλη κατοικίας μας, την Αθήνα. Αφού έγιναν οι τελευταίοι απαραίτητοι έλεγχοι σε αποσκευές και στη γενικότερη μηχανολογική κατάσταση των μηχανών, έφτασε ένα από τα καλύτερα σημεία του ταξιδιού, που είναι η μάζωξη πριν το ξεκίνημα. Είναι απόγευμα και έχουμε μπροστά μας 250 χιλιόμετρα ασφάλτου μέχρι το πρώτο σημείο διανυκτέρευσης, λίγο έξω από το Νεοχωράκι Τυμφρηστού.

Read More »

ΑΡΓΙΘΕΑ TRAIL RIDE

Μία από τις ομορφότερες διαδρομές στα υψίπεδα της Αργιθέας και τις παρθένες κορυφές της. Η διαδρομή αποτελείται από αχαρτογράφητο δρόμο και είναι μία πραγματική adventure εμπειρία για κάθε αναβάτη.

Read More »

ROADTRIP | 2019

Η επιθυμία για το roadtrip 2019 ήταν να γίνει πιο challenging και για αυτό συναποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, περίοδος που τα χιόνια στα ελληνικά βουνά δεν έχουν προλάβει να λιώσουν. Αυτό σήμαινε πως η διάσχιση αρκετών από τους ορεινούς δρόμους, θα αποτελούσε πραγματικό άθλο.

Read More »