ΗΠΕΙΡΟΣ

προταση διαδρομησ

ΠΙΝΔΟΣ TRAIL RIDE

Μία χωμάτινη διαδρομή από το Μέτσοβο μέχρι και την Αετομηλίτσα Γράμμου.
Η χωμάτινη διαδρομή διασχίζει όλες τις κοιλάδες του Εθνικού Δρυμού και παρότι συναντήσαμε αρκετά σημεία που φάνταζαν αδιαπέραστα, με υπομονή και όρεξη για περιπέτεια, τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε ακάθεκτοι .

Read More »

ΒΑΛΙΑ ΚΙΡΝΑ – ΦΟΥΡΚΑ TRAIL RIDE

Μία διαδρομή απείρου κάλους που ξεκινάει απο το χωρίο Βοβούσα και διασχίζοντας την κατάφυτη κοιλάδα της Βάλια Κίρνα, φτάνουμε στους πρόποδες του Σμόλικα και ίσως στο ψηλότερα χτισμένο χωριό της Ελλάδος, τη Σαμαρίνα. Η διαδρομή συνεχίζει μέσω από τα οροπέδια και υψίπεδα της Φούρκας μέχρι και τον Σαραντάπορο Ποταμο.

Read More »

ROADTRIP | 2020

Η διαδρομή ξεκίνησε από την πόλη κατοικίας μας, την Αθήνα. Αφού έγιναν οι τελευταίοι απαραίτητοι έλεγχοι σε αποσκευές και στη γενικότερη μηχανολογική κατάσταση των μηχανών, έφτασε ένα από τα καλύτερα σημεία του ταξιδιού, που είναι η μάζωξη πριν το ξεκίνημα. Είναι απόγευμα και έχουμε μπροστά μας 250 χιλιόμετρα ασφάλτου μέχρι το πρώτο σημείο διανυκτέρευσης, λίγο έξω από το Νεοχωράκι Τυμφρηστού.

Read More »

ROADTRIP | 2019

Η επιθυμία για το roadtrip 2019 ήταν να γίνει πιο challenging και για αυτό συναποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, περίοδος που τα χιόνια στα ελληνικά βουνά δεν έχουν προλάβει να λιώσουν. Αυτό σήμαινε πως η διάσχιση αρκετών από τους ορεινούς δρόμους, θα αποτελούσε πραγματικό άθλο.

Read More »